';

Bodana

Namnet som Säger Allt

Mark- & Anläggningsarbeten

Behöver du hjälp med markarbeten och anläggningsprojekt? Hos BODANA erbjuder vi expertis inom en rad olika områden för att förverkliga dina bygg- och anläggningsvisioner. Vårt erfarna team kan hantera allt från mark- och grundarbeten till färdigställande av tak. Här är några av de tjänster vi erbjuder:

  • Stensättning och plattsättning: Vi kan skapa vackra och hållbara ytor med olika material såsom natursten, betongsten eller klinker. Våra stensättare har expertkunskap för att ge din utemiljö den perfekta finishen.
  • Dränering och isolering: Vi kan hjälpa till med att lösa dräneringsproblem.
  • Altanbygge: Vill du skapa en trevlig uteplats för avkoppling och umgänge? Vi kan designa och bygga en skräddarsydd altan som passar dina behov och önskemål.
  • Planering av tomter: Vi kan hjälpa till med att planera och utforma tomter för optimal användning och funktionalitet. Vi tar hänsyn till topografi, markförhållanden och dina önskemål för att skapa den perfekta planlösningen.
  • Murarbete: Våra murare är skickliga på att bygga murar, stödmurar och andra strukturer med olika material såsom natursten eller betongblock. Vi kan skapa både funktionella och dekorativa element för din trädgård.
  • Sten- och bergspräckning: Vi har expertis inom spräckning av sten och berg.

Oavsett vilket projekt du har i åtanke, kan du lita på BODANA för professionell och pålitlig service. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat och överträffa våra kunders förväntningar. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning för ditt nästa mark- och anläggningsprojekt!

Image icon

Att utföra ett arbete med hög kvalitet

Precision och kvalitet i varje projekt
Vi erbjuder våra kunder tjänster och service med
hög kvalitet till bra priser
Image icon

Att få 100 % nöjda kunder

Kundens glädje är vår framgång
Från start till mål ska kunder känna sig
nöjda & trygga med oss.
Image icon

Att bygga långvariga kundrelationer

Grundstenar för en beständig affärsrelation
Varje kund ska vilja återvända och rekommendera oss!
FÅ NYA IDÉER: Inspirerande Referensprojekt för Mark och anläggning, Byggarebeten och Renoveringar
Letar du efter inspiration för att förnya din utomhusmiljö eller för att förbättra ditt hem? Utforska våra referensarbeten inom mark och anläggning, stensättning, altanbygge, badrumsrenoveringar, köksrenoveringar och övriga byggarbeten och renoveringar. Ta del av våra kreativa lösningar och få nya idéer för att skapa ditt drömhem.

Frågor? Skicka bara ett mail!

Vad våra kunder säger om oss:

Ring oss

Vardagar kl 9-18*

08-409 409 05

Mejla oss

Om du hellre vill skriva till oss.

info@bodana.se

BODANA AB

Godkänd för F-Skatt
Org.nummer: 559257-

Du hittar oss även på:

Följ oss